TJÄNSTER

Takarbete Dingle · Munkedal · Tanum · Strömstad · Uddevalla

Wiktorssons Byggservice utför all slags takarbete i Dingle, Munkedal, Tanum, Strömstad & Uddevalla med omnejd. Ska du byta tak, renovera eller lägga ett helt nytt tak? Kontakta oss så får du jobbet gjort av takläggare som alltid levererar ett snyggt och tätt resultat. Du kommer få ett vällagt tak som håller länge!

Takläggning och takrenovering är en specialitet inom företaget, vi har jobbat med tak och andra byggnationer runt om i vårt område ända sedan 1999. Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder, så du kommer inte att bli besviken.

Vad behöver du för takarbete i Dingle · Munkedal · Tanum · Strömstad · Uddevalla?

Som allsidiga takläggare i Dingle, Munkedal, Tanum, Strömstad & Uddevalla så lägger vi de allra flesta typer utav tak, och med de allra flesta typer av takbeklädnad. Vill du ha att tak med tegel, plåt, papp eller betongpannor så ordnar vi det. Genom åren så har vi byggt allt från specialdesignade tak på lyxvillor, till enklare tak på uthus och maskinhallar.

Vi lägger tak som möter tuffa krav

Här i Sverige och på Västkusten så behöver taken tåla mycket väder och vind och det gör att kraven som ställs på tak är väldigt höga. Vi lägger tak så att de klarar många, långa och kalla vintrar och även mycket nederbörd i form av regn, hagel och snö.

Dags för takrenovering i Dingle · Munkedal · Tanum · Strömstad · Uddevalla?

En renovering av huset som inte kan avvaktas med för länge, det är takrenovering. Utan ett tätt tak som skyddar huset så är andra investeringar på fastigheten ganska onödiga.

Innan vi börjar med takarbete i Dingle, Munkedal, Tanum, Strömstad & Uddevalla så kommer vi gärna och ser över renoveringsbehovet och hur omfattande takrenoveringen kommer att bli. Då kollar vi bland annat om underlagspappen är hel och tät och att alla takpannor är hela och ligger på sin plats. En annan viktig detalj för ett tätt tak, det är fungerande plåtbeslag runt skorsten och eventuella takfönster.

Om vi ser ett renoveringsbehov så kan vi renovera slitna delar eller lägga om hela taket. För vi vill ju att du också ska ha ett tak som håller värmen inne samt fukten och kylan ute.

Väletablerad byggservice Dingle · Munkedal · Tanum · Strömstad · Uddevalla

Kommunikation, erfarenhet och kompetens är det som har drivit oss ända sedan 1999. Nu är vi ett väletablerat byggföretag och vårt mål är alltid är 100% nöjda kunder. 
Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar eller om du vill att vi ska sätta ihop en offert.

Adress

Prästgården 31,
455 97, Dingle

Öppettider

Mån-Fre: 08-17

Kontakta oss