OM OSS

Rectangle 47

Om oss på Wiktorssons Byggservice i Dingle

Wiktorssons Byggservice tar oss an både mindre och större projekt samt totalentreprenader. Vi samverkar med lokala och bekanta firmor som vi har i vårt stora och välbeprövade nätverk.

Vi ser till att ordna med det plåtarbete, markarbete, elinstallationer, plattsättning, VVS & målning som eventuellt kan behövas till ditt bygge.

Rectangle 41

Kompetens och erfarenhet

Inom vår byggservice i Dingle, Munkedal, Tanum, Strömstad, Uddevalla är en totalentreprenad att föredra på många sätt. Då får du en erfaren projektledare som håller i kontakterna och ser till att allt flyter på som det ska med byggprojektet. På så vis undviks onödiga kostnader och väntetider samt att allt arbete ryms i samma offert och budget.

Vid en totalentreprenad behöver du själv inte göra så mycket mer än att se fram emot den dagen som vi kommit överens om att allt kommer att vara klart. Det blir förstås ett och annat beslut att ta men där ger vi fina tips och råd på vägen

Väletablerad byggservice Dingle · Munkedal · Tanum · Strömstad · Uddevalla

Kommunikation, erfarenhet och kompetens är det som har drivit oss ända sedan 1999. Nu är vi ett väletablerat byggföretag och vårt mål är alltid är 100% nöjda kunder. 
Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar eller om du vill att vi ska sätta ihop en offert.

Adress

Prästgården 31,
455 97, Dingle

Öppettider

Mån-Fre: 08-17

Kontakta oss